Pasfoto

Pasfoto en vooral goedgekeurd is nodig voor een rijbewijs, een identiteitskaart/paspoort/visum of voor een nieuwe OV kaart. Er zijn diverse instanties die een officiële pasfoto eisen op een document. In Hoogezand is Foto Groot-Obbink dé specialist op het gebied van pasfoto's. Foto Groot-Obbink beschikt over een ruime fotostudio in Hoogezand, u hoeft zelfs geen afspraak te maken, want de studio is speciaal ingericht om u direct van een setje pasfoto's te voorzien. Pasfoto's moeten aan speciale eisen voldoen en bij Foto Groot-Obbink zijn deze uiteraard bekend. Als extra service krijgt u ook nog een gratis setje foto's mee, waar u wel op mag lachen als dat geen service is!

RDW 

Wij zijn door het RDW erkend als fotograaf voor het maken pasfoto's. Een foto en handtekening wordt bij ons digitaal vastgelegd waarna je met je DigiD de aanvraag later verder kunt afronden. Zo bespaar je een eerste rit naar het gemeentehuis uit en kan je eenvoudig je aanvraag doen .

Via de website van de RDW kan je onder rijbewijs aanvragen of rijbewijs verlengen zien hoe deze procedure verder gaat .

 

Foto Groot-Obbink beschikt over een aantal gratis parkeerplaatsen voor de deur van de winkel in Hoogezand. We hebben de beschikking over een rolstoelvriendelijke ingang, dus ook als u wat slechter ter been bent kunt u van de service van Foto Groot-Obbink gebruik maken. Mocht u niet naar de studio van Foto Groot-Obbink kunnen komen, dan kunnen we de pasfoto zelfs bij u thuis, verzorgingshuis of op een andere locatie maken. Voor pasfoto's is Foto Groot-Obbink de ware specialist in Hoogezand.


Midden-Groningen is o.a het werkgebied waar Foto Groot-Obbink uw pasfoto's komt maken . Maak gerust een afspraak (telefoonnummer : 0598-853741).

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info