Pasfoto

Pasfoto en vooral goedgekeurd is nodig voor een rijbewijs, een identiteitskaart/paspoort/visum of voor een nieuwe OV kaart. Er zijn diverse instanties die een officiële pasfoto eisen op een document. In Hoogezand is Foto Groot-Obbink dé specialist op het gebied van pasfoto's. Foto Groot-Obbink beschikt over een ruime fotostudio in Hoogezand, u hoeft zelfs geen afspraak te maken, want de studio is speciaal ingericht om u direct van een setje pasfoto's te voorzien. Pasfoto's moeten aan speciale eisen voldoen en bij Foto Groot-Obbink zijn deze uiteraard bekend. Als extra service krijgt u ook nog een GRATIS setje foto's mee, waar u wel op mag lachen als dat geen service is!


Foto Groot-Obbink beschikt over een aantal gratis parkeerplaatsen voor de deur van de winkel in Hoogezand. We hebben de beschikking over een rolstoelvriendelijke ingang, dus ook als u wat slechter ter been bent kunt u van de service van Foto Groot-Obbink gebruik maken. Mocht u niet naar de studio van Foto Groot-Obbink kunnen komen, dan kunnen we de pasfoto zelfs bij u thuis, verzorgingshuis of op een andere locatie maken. Voor pasfoto's is Foto Groot-Obbink de ware specialist in Hoogezand.


Midden-Groningen is o.a het werkgebied waar Foto Groot-Obbink uw pasfoto's komt maken . Maak gerust een afspraak (telefoonnummer : 0598-853741).

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info